Over ons 

 

Wij zijn Dennis & Joyce en samen zijn wij het Nederlandstalig zang duo Music & Sound Entertainment. Dit duo is ontstaan uit een gezamenlijke passie voor zingen. Vandaar ook dat wij niet enkel negatief terug kijken op het begin van Corona, het is namelijk ook het begin geworden van Music & Sound Entertainment. We zaten, net als iedereen, veel thuis. Maar in plaats van klagen en verzetten tegen de regels, hebben wij er thuis het beste van gemaakt. We houden van een feestje. Wij zingen vooral maar u kunt ons ook boeken al Dj met Drive in show.

 

De eerste optredens

Zoals zojuist beschreven zijn wij begonnen in de eerste lockdown. Een top idee, maar natuurlijk wel een lastige tijd voor artiesten. Ook toen hebben we in mogelijkheden gedacht. Zo zijn we in verschillende verzorgingstehuizen geweest om daar de mensen te trakteren op een muzikale middag. Dit is dusdanig goed ontvangen dat daaruit de eerste boekingen binnen kwamen.

 

Extra mogelijkheden

U kunt ons boeken als Nederlandstalige zangduo en als Dj met drive in show. Hiernaast beschikken wij over verschillende soorten apparatuur voor licht en geluid. Zo slaat u twee vliegen in één klap, wij kunnen met eigen apparatuur optreden, u hoeft het niet te regelen. We hebben een mooie lichtbalk, een dj-paneel, boxen en zelfs een rookmachine. Deze apparatuur kunnen wij tegen een kleine meerprijs meenemen zodat u deze niet afzonderlijk hoeft te huren. Daarom zijn wij de meest geschikte partner voor een personeelsfeest, tuinfeest, bruiloft of jubileum in Noord-Holland. Kijk gerust verder op de site voor een mooie impressie van onze talenten en schroom vooral niet om een offerte aan te vragen!.

We hopen jullie graag in de toekomst te mogen voorzien van een muzikale avond. Misschien kunnen we zelfs wel een liedje of twee samen zingen?